Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Голова райдержадміністрації: "Врятуймо життя своїх сімей!"

18/08/2021

 Голова райдержадміністрації  Сергій Саковський взяв участь   разом із заступниками  голови райдержадміністрації  у засіданні  регіональної комісії з питань ТЕБ та НС при облдержадміністрації в режимі  відеоконференції.

Керівництво області занепокоєне   низькими темпами вакцинації населення. Робота проводиться, але потрібно вживати більш жорстких заходів.

 Керівник Первомайського району   вже неодноразово зустрічався із керівниками підприємств та  установ,   громадськістю району, головними лікарями  ПЦМСД на всій території, щодня райдержадміністрацією  інформуються  мешканці району щодо   стану   захворюваності та результатів щеплення, щодо   адресних місць вакцинації, проте   проводиться недостатня щоденна кількість щеплень.

Штам коронавірусу «Дельта» все активніше поширюється Україною. При всій небезпеці «Дельти» застосовані в Україні вакцини рятують від госпіталізацій і смертей. Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Coronavac –  якісні медпрепарати, що довели свою ефективність у державах, які вже накрила «Дельта».

Коли в Україні можуть вакцинувати достатню кількість людей для набуття колективного імунітету, тоді  ми можемо сказати з полегшенням, що майже подолали епідемію.

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ПЕРВОМАЙСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Шановна громадо Первомайського району  місць у лікарнях під час масового захворювання може не вистачити… Хто тоді вас врятує? Не краще кожному зробити щеплення, ніж сиротами залишити своїх дітей, чи пристарілих батьків!?

Закликаю терміново провакцинуватися, сподіваюся, що кожен хоче жити, а не вмирати.

Заздалегідь дякую вам за розуміння та здоровий глузд, збереження життя  своїх  власних сімей та громади  Первомайського району вцілому.

Голова  Первомайської

райдержадміністрації                                                Сергій САКОВСЬКИЙ 

Всі новини →