Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Первомайська райдержадміністрація спільно із районною радою вшанували День партизанської слави

22/09/2021

 22 вересня 2021 року Первомайська районна державна адміністрація спільно із районною  радою  вшанували  День партизанської   слави біля пам’ятної стели «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» в  сквері Слави в місті Первомайську.

   Голова райдержадміністрації Сергій Саковський   зазначив, що громада району  пам’ятає своїх героїв   і  завдячує їм своїм життям.  Щороку вшановуючи пам'ять героїв  «Партизанської іскри», музей та  меморіальний комплекс на честь яких створено на території села Кримки,  ми згадуємо про мужність і безмежну любов до Батьківщини наших земляків,  які жили в окупації, але душі їхні не були окуповані.

Свободолюбність в українського народу передається усім поколінням, тому і сьогодні ми прагнемо бути вільними та незалежними, захищаємо свої кордони та намагаємося навести лад в країні  задля кращого майбутнього.

     Керівництво Первомайської райдержадміністрації  та  районної ради поклали квіти до пам’ятних знаків   героїв Другої Світової війни  та хвилиною мовчання вшанували пам'ять  загиблих іскрівців та усіх чиї імена закарбовані в граніті.

Моя Україна, як мати,-велична,

За неї боролися наші діди,

А ми ,її діти, повік не забудем,

       Що маємо волю її зберегти!

 

 

Всі новини →