Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада у голови райдержадміністрації

04/10/2021

 Голова райдержадміністрації Сергій  Саковський провів щотижневу  апаратну нараду.

Сергій Володимирович  довів до уваги присутніх, що завдяки   ініціативі та клопотанню  народного депутата  Максима  Дирдіна, спільними зусиллями райдержадміністрації та Первомайської міської  ради    розпочалися  ремонті   роботи  автошляху  Р-75 , в межах села Кінецьпіль,  

Також  зрушило з місця питання   щодо забруднення заводом ПРАТ "Первомайське  ШРБУ"   навколишнього середовища. Спільними зусиллями  екологів, правоохоронних структур, Первомайської районної влади  припинено викиди  шкідливих речовин, які отруювали життя навколишніх мешканців.

Перший заступник голови райдержадміністрації Олег Юрченко поінформував про підготовку до опалювального сезону бюджетних та соціальних закладів району. Сергій Саковський акцентував увагу, що за ініціативою  Президента України  30 вересня на засіданні  між урядом та НАК «Нафтогаз», Асоціацією міст  і Конгресом  місцевих та регіональних влад підписано  меморандум, згідно якого до кінця опалювального сезону тарифи на тепло та гарячу воду для населення не будуть зростати. Очільник району повідомив, що ціни на газ для бюджетників  встановлені на рівні 16,4 грн за куб.

Начальник управління соціального захисту населення Олена Волошина доповіла про  стан  надання субсидій по опаленню для населення, щомісячної адресної допомоги  переміщеним особам та фінансуванню державних програм соціального захисту багатодітних сімей.

Голова Первомайського району заслухав керівників структурних підрозділів про результати роботи за минулий тиждень. За результатами наради надано ряд доручень та заплановано проведення засідання  районного опалювального штабу.

 

Всі новини →