Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

«Нововведення дозволяють зберегти роботу, яку було проведено в рамках «Великого Будівництва», – Віталій Кім

05/10/2021

 Всі нововведення, які стартують з 1-го жовтня повинні зберегти всю ту безпрецедентну роботу, яку було проведено за останні роки в рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

 

Таку думку висловив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук».

 

Нагадаємо, що з 1 жовтня вступили в дію нові правила щодо дотримання габаритно-вагового контролю на дорогах та збільшилась відповідальність за їх порушення. Так, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю» № 1534-IX та ЗУ «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю» № 1582-IX передбачає штрафи за порушення на суму від 8 500 грн до 51 000 грн.

 

«А найголовніше, що тепер відповідальність за порушення спільна, як відправника вантажу, так і водія. Щодо WIM-систем, які автоматично фіксують порушення, то до кінця року в Миколаївській області їх буде шість», – повідомив очільник області.

 

Крім того, він додав, що 1 жовтня підрядна організація почала укладання шару бетону на так званій "об'їзній" дорозі, завдяки якій великовантажний транспорт не буде пересуватись дорогами Корабельного району міста Миколаєва. Підрядні організації планують завершити першу частину робіт до кінця року.

 

Цей проєкт також реалізується в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Всі новини →