Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Програма Президента «Зелена країна» та акція «Створюємо ліси разом» - вектор роботи лісової галузі на найближчий час

22/10/2021

 

З 1 жовтня стартувала масштабна акція в рамках програми Президента «Зелена країна», що передбачає висадку одного мільярда дерев до кінця 2024 та збільшення площ лісів на 1 мільйон гектарів за найближчі 10 років.

Це головна мета програми Президента України «Зелена країна» і вектор роботи лісової галузі на найближчий час.  Офіційна презентація програми «Зелена країна» разом з презентацією Акції на державному рівні вже відбулась.

Сьогодні акція стартувала на території Первомайського лісництва державного підприємства  «Врадіївське лісове господарство»   в селі Катеринка Кам’яномостівської сільської громади.

За ініціативою народного депутата Максима Дирдіна, голова Первомайської райдержадміністрації Сергій Саковський   взяв участь у висаджуванні більше  тисячі  молодих саджанців сосни кримської, саме на території Первомайського лісництва за сприяння ДП "Врадіївське ЛГ".

В акції взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олег Юрченко, директор ДП «Врадіївське ЛГ» Віктор Мироненко,  голова Кам”яномостівської громади Олександр Ляхов  та інші.

 

 

 

 

 

 

 

«Стати не лише свідком, а й учасником цих процесів може кожен бажаючий. Для цього необхідно долучитись до загальнодержавної акції «Створюємо ліси разом», яка наразі стартувала  в Україні  з 1 жовтня та триватиме до 31 листопада, в залежності від погодних умов.

 

 

 

 

 

 

Всі новини →