Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Нарада у голови райдержадміністрації

25/10/2021

  25 жовтня 2021 року голова райдержадміністрації Сергій Саковський  провів  нараду із керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

На початку наради очільник району акцентував увагу на питаннях реалізації державної політики у галузі епідемічного благополуччя населення. Зокрема, щодо виконання карантинних  заходів на території району. Сергій Володимирович  довів  до відома присутніх статистику по захворюваності на  CОVID-19,   повідомив про входження Миколаївської області до «червоної» епідемічної зони  та поцікавився станом вакцинування державних службовців. Керівник району  вкотре  звернув увагу на єдиний  засіб запобігання інфекції-це колективний імунітет та  щеплення рідних, близьких знайомих тощо. Держслужбовці повинні стати прикладом для інших та першим помічником держави щодо розяснення  важливості вакцинації.

Одним із актуальних питань району є  початок опалювального періоду та підготовка до можливих надзвичайних ситуацій в зимовий період.

Присутні заслухали першого заступника голови райдержадміністрації Олега Юрченка. Доповідач   зазначив. що на території району  60  бюджетних установ та закладів використовують газове опалення. За моніторингом торгів «PROZORRO»  із 23 бюджетних закладів Первомайської  міської громади, 17 закладів Врадіївської селищної  громади, що мають газове опалення жодна не долучилася до торгів, є проблеми з 2 закладами у Мигіївській громаді.

Проте КП "Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Первомайської міської ради, КП "ПРЦПМСД" Кам”яномостівської  сільської ради, КНП «Врадіївський РЦ ПЦМСД»,  КНП «Первомайська ЦРЛ»   розпочали закупівлі.

Наразі розпочате опалення саме газовим опаленням в Арбузинській та Кам”яномостівській громадах. Всі інші заклади району, які мають твердопаливні котли та  опалюються електрикою вже розпочали опалювальний період з  дотриманням температурного режиму та санепідвимог.

На нараді були розглянуті й інші питання, за результатами розгляду яких, надані відповідні доручення.

 

 

Всі новини →