Первомайський район » Новини
Українська
Головна Новини ОГОЛОШЕННЯ Всеукраїнська програма ментального здоров'я "ТИ ЯК?"

Знищення підприємства району зупинено

27/10/2021

   З метою перевірки звернення громадян до народного депутата щодо  вирізання металу на території підприємства, 25 жовтня 2021 року голова Первомайської райдержадміністрації Сергій Саковський  спільно із народним депутатом Максимом Дирдіним, головою Вознесенської райдержадміністрації Андрієм Шурабура, старостою Мартинівського  старостинського округу та бувшим інженером  підприємства  відвідали    відділення № 3  державного  підприємства  «Хлібна база № 76» Державного  Агенства резерву України  в селі Мартинівське  Вознесенського району.

Саме ж підприємство ДП  «Хлібна база № 76» зареєстроване на території селища Кавуни Арбузинської територіальної громади  Первомайського району. Відділення № 3 було діючим підприємством до 2013 року, потім  його  законсервували, проте  в будь-який час  воно могло розпочати роботу.

           Побачене присутніх вразило. Державне підприємство було без охорони,  вхідні ворота відчинені,  кругом безлад та   сліди  нещодавно вирізаних конструкцій підприємства, склади забиті  вже заготовленим для вивозу металом, вирізані навіть 150- тонні залізничні ваги для зважування вагонів  при отриманні продукції та  сушарка.

Все це наслідок  керівництва директора підприємства Ковтуненка Андрія Миколайовича, нещодавно  призначеного, в червні 2021 року,  Державним Агенством  резерву України за результатами конкурсу. Проте  його кандидатуру не погодив   голова  Первомайської  райдержадміністрації Сергій Саковський, тому що такі керівники завдяки своїй халатності та  злочинній бездіяльності знищують останнє надбання українського народу, що можна прирівняти до зради державних інтересів.

      На тлі змін у державі,  нечесні ділки продовжують грабувати країну та  знищувати підприємства, але Первомайська райдержадміністрація  не дасть знищувати державне  майно.

 

Всі новини →